Lutsuuhhaa
Kalamöla :: Üldine arutelu :: Retseptid
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Lutsuuhhaa
400 g kalapuljongit
100 g lutsuliha
lutsumaks
sidrunimahla
maitserohelist
võid
1/2 porgandit
loorberileht
valget pipart
vürtse
paprikapulbrit
Puhasta kala ja eemalda maks. Lõika kala suupärasteks tükkideks.
Pane savi- või malmpotti kalatükid ja maks.
Vala peale puljong, lisa loorberileht ja pipar ja omal soovil teised maitseained ning keeda.
Riisu vaht, kuid rasv jäta alles. Riivi porgand, kuumuta võis 10-15 minutit ja vala koos võiga uhhaale.
Maitsesta sidrunimahla ja hakitud maitserohelisega.
Hüva nõu:
Puljong keeda peenkalast ja/või kalajääkidest.
100 g lutsuliha
lutsumaks
sidrunimahla
maitserohelist
võid
1/2 porgandit
loorberileht
valget pipart
vürtse
paprikapulbrit
Puhasta kala ja eemalda maks. Lõika kala suupärasteks tükkideks.
Pane savi- või malmpotti kalatükid ja maks.
Vala peale puljong, lisa loorberileht ja pipar ja omal soovil teised maitseained ning keeda.
Riisu vaht, kuid rasv jäta alles. Riivi porgand, kuumuta võis 10-15 minutit ja vala koos võiga uhhaale.
Maitsesta sidrunimahla ja hakitud maitserohelisega.
Hüva nõu:
Puljong keeda peenkalast ja/või kalajääkidest.
Kalamöla :: Üldine arutelu :: Retseptid
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Permissions in this forum:
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
|
|